Αγώνες ΙστιοπλοΐαςΑγώνες Ιστιοπλοΐας - « Skiathos Cup»

Αγώνες Ιστιοπλοΐας «Skiathos Cup» στη Σκιάθο

Στη Σκιάθο και συγκεκριμένα εντός του κόλπου του Λιμένα Σκιάθου θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019 οι αγώνες Ιστιοπλοΐας «Skiathos Cup».  Τον διασυλλογικό αγώνα διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου και αναφέρεται στα σκάφη: Optimist, Laser 4.7 και Laser RDL.

Οι αγώνες Ιστιοπλοΐας «Skiathos Cup» περιλαμβάνουν τις εξής κατηγορίες:

  • Optimist Αγοριών και Κοριτσιών
  • Optimist Αγοριών 11 ετών και Κοριτσιών 11 ετών
  • Laser radial Γενικής
  • Laser 4.7 Αγοριών και Κοριτσιών

Στο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας μπορούν να συμμετάσχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν έγκυρο δελτίο από την Ελληνική Ιστιοπλοΐα Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) και παράλληλα καταθέσουν το παράβολο των 20 ευρώ. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έως και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16:00.

Οι οδηγίες πλου προς τους αθλητές και τους προπονητές τους θα διατίθενται από τη γραμματεία των αγώνων το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στις 09:00.

Όσον αφορά τη βαθμολογία, θα ισχύει το σύστημα χαμηλής βαθμολογίας, Παράρτημα Α των RRS. Για να είναι έγκυρος ο αγώνας θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον δυο ιστιοδρομίες.

Τα έπαθλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές από κάθε κατηγορία, εφόσον τα τερματίσαντα σκάφη σε κάθε κατηγορία είναι τουλάχιστον τέσσερα (4).

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικό Δελτίο

Πρόγραμμα Ιστιοπλοΐας «Skiathos Cup»

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

10:55 Προειδοποιητικό σήμα 1ης ιστιοδρομίας.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

10:55 Προειδοποιητικό σήμα 1ης ιστιοδρομίας.

Σημείωση:

  • Στο διασυλλογικό αγώνα Ιστιοπλοΐας στη Σκιάθο έχουν προγραμματιστεί έξι (6) ιστιοδρομίες. Την ημέρα δε θα πραγματοποιηθούν πάνω από τέσσερις (4) ιστιοδρομίες. Συγκεκριμένα, την τελευταία ημέρα των αγώνων δε θα δοθεί κανένα προειδοποιητικό σήμα μετά τις 16:00.
  • Περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις για τον αγώνα Ιστιοπλοΐας «Skiathos Cup» δίνονται στη γραμματεία των αγώνων, στο γραφείο του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου.

Καλή επιτυχία στο διασυλλογικό αγώνα που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου «Skiathos Cup»!

 

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube